Катерина Михајлоска

Историја

12 јули, 2016 1014 B csv d78855b5556eaff3e4de5081930b21f6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ „Крсте Петков Мисирков“ Оризари, Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.600.000, 00 денари", 2008 2023,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 200 м2 Кочани 2004 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "300.000, 00 денари", 4500 м2 Кочани 2012 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Даевоо Леганца 200/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Тојота 2003/2012, Стекнување со договор за купопродажба