Васко Ѓурчиновски

Историја

03 јануари, 2017 959 B csv 8a91fde359f3e42bf426e5004ce0255c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > висок воен преставник на Република Македонија во Нато > Министерство за одбрана

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "4.000, 00 евра", - 3 години,

Друг имот, недал податок, Нива од 3.800 м2, "5.000, 00 евра", , Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, недал податок, Стан, "40.000, 00 евра", 51 м2 Скопје 2009 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "1.500, 00 евра", Киа Авела 2001/2001, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "6.000, 00 евра", Фиат Браво 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба