Менфи Илјази

Историја

25 јануари, 2020 1.26 KB csv 569e0a015bebeec6191504c39b28b74e спореди
25 октомври, 2019 1.09 KB csv e85edf7f1edd9d77a5ef7f4b61deb4a8 спореди
11 октомври, 2017 1.14 KB csv 9793d1583ad368ce4100eba3f1701294

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Управа за афирмирање и унапредување на културата на припадниците на заедниците во РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Трансакциона сметка, "420.129, 00", - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брат, Деловен простор, "4.250.000, 00 денари", 51 м2 Гостивар 2012 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "7.380.000, 00 денари", 80 м2 Гостивар 1994 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "24.600.000, 00 денари", 450 м2 Гостивар 1994 /, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "30.000, 00 ЕУР", 52 м2 Гостивар / /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Голф 5 2007/2019, Стекнување со договор за купопродажба