Александар Димовски

Историја

04 јануари, 2022 1.32 KB csv 7d745c6b9eab5a20198a51341880ad76 спореди
01 септември, 2019 1.19 KB csv 6525a28e27077739a103149e01107fe3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Декан > Факултет за информатички науки, Универзитет Мајка Тереза

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна платежна картичка, "281.126, 00", НОРДЕА /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "39.929, 00", НЛБ Банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "196.749, 00", НЛБ Банка /, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, - - - -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.452.512, 00", 48 м2 Скопје 2000 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.000, 00", Шкода Фелиција 1997/1997, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "900.000, 00", Фолксваген Голф 2017/2017, Стекнување со договор за купопродажба