Борјанка Стоименовска

Историја

03 јануари, 2020 2.48 KB csv 324ef2369204273e2938b6755ebdb8ca

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Центар за социјална работа Виница

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "302, 66 ЕУР", Комерцијална банка 2005-2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "334, 46 ЕУР", Комерцијална банка 2000-2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "348, 60 ЕУР", Комерцијална банка 2005-2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "383, 69 ЕУР", Комерцијална банка 2003-2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "40.557, 00", Комерцијална банка 2009-2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "7.155, 00", Комерцијална банка 2009-2019, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, Приходи од дел кирија, "31.000, 00", 2007,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "3.500.000, 00", 111 м2 Виница 2004 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "604.791, 00", 1639 м2 Виница 2007 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "2.000.000, 00", 145 м2 Виница 2009 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00", Фиат Браво 2007/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "400.000, 00", Цитроен Ц5 2008/2016, Стекнување со договор за купопродажба