Роберт Величковски

Историја

03 април, 2016 1.07 KB csv f282b91df6a97c20111e4a7799296a41

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за психијатрија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 11.000, 00", Централна Кооперативна 2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозити, "денари 1.063.227, 00", Стопанска банка 2015, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "9.225.000, 00 денари", 225 м2 Куманово 2005 II кат, Стекнување со наследство

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на даден заем, "615.000, 00 денари", 2014, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "184.500, 00 денари", Алфа Ромео 156 1999/2008, Стекнување со договор за купопродажба