Јованка Спасеска

Историја

03 април, 2016 973 B csv a1d56b566d8495c7b0b6db5d2e912925

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ “Св. Климент Охридски“ - село Драслајца

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "600.000, 00 денари", 2014 2024,

Долгови, Личен имот, Кредит, "660.000, 00 денари", 2014 2025,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "3.050.000, 00 денари", 4.161 м2 - 2011 588 м2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Фолксваген Голф ГТИ 1994/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "220.000, 00 денари", Фолксваген Голф 1998/2015, Стекнување со договор за купопродажба