Мара Јованова

Историја

29 март, 2018 1.81 KB csv 1f8eaf6bb697e36d6d441756acd5e6a7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ “Гоце Делчев“ - Виница

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "3.000.000, 00 денари", 1.851 м2 Виница 2014 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, /, 4.500 м2 Виница - 1/8, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, /, 8.400 м2 Виница 2014 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.500.000, 00 денари", 104 м2 Виница 2014 1/8, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "4.500.000, 00 денари", 122 м2 Виница 2010 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.500.000, 00 денари", 120 м2 Виница - -, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, -, Хонда CBR 125R 2006/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, /, БМВ 525ТДС 1996/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, /, Застава 101 1985/-, Стекнување со договор за купопродажба