Соња Илијевска

Историја

31 јули, 2017 688 B csv be2f836a818ca7b3e6e4a2274e36f1ce спореди
03 април, 2016 679 B csv ac266f6185e8f37a5ca4f518a4a5c78b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Дом за доенчиња и мали деца - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "120.000, 00 денари", 84 м2 Ловец 2004 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 140 м2 Битола 1992 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Хундаи Акцент 1997/1997, Стекнување со договор за купопродажба