Дарио Николовски

Историја

04 јануари, 2022 983 B csv 8f695a808c59fb29e84c3c96ef0b5c5f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за енергетика на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на родители, Кредит, "1.537.500, 00", 2017 2037,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.500.000, 00", 2020 2025,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "600.000, 00 денари", 2018 2025,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со помошни простории, -, 37 м2 Скопје 2013 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.960.000, 00", 47 м2 Гази баба 2018 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Фиат Пунто 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба