Христијан Костов

Историја

01 септември, 2019 2.45 KB csv 3478acee8a0ce417e4dab3b1076ba427 спореди
29 октомври, 2017 2.29 KB csv 080be70745f6b9bcbeb4549160c984b6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ГОБ„ 8-ми Септември “ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "40.000, 00", Стопанска банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "24.706, 00", Стопанска банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "720, 00", уни банка 2017, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, Стопанска банка, "254.553, 00 2017",

Други приходи, Личен имот, Приход на наставно научна активност, "60.800, 00", 2016 (годишно),

Други приходи, Личен имот, Приход по основ на услуги во осигурителни компании, "20.000, 00", месечно,

Други приходи, Личен имот, Приход по основ на услуги во осигурителни компании, "30.000, 00", месечно,

Други приходи, Личен имот, Приход по основа на вештачења, "85.000, 00", 2016 (годишно),

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Дел од куќа, "2.700.000, 00", 336 м2 Скопје - 1/8, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.084.500, 00", 43 м2 Скопје 2006 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.074.000, 00", 75 м2 КО Центар 2 / /, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "7.106.688, 00", 96 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "1.500.000, 00", Ауди А6 дизел 2011/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.400.000, 00", БМВ Х3 дриве 2011/2015, Стекнување со договор за подарок