Биљана Шехтанска

Историја

01 септември, 2019 2.66 KB csv a48e1baeb42647cbb1f15e22b605bd6a спореди
24 февруари, 2017 2.57 KB csv 24381ac641cbb6d88d4e79f0898741bc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на комисија > Агенција за пошти

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, штедна книшка, "300.000, 00", - -, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "860.000, 00 денари", 2015 10 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.200.000, 00 денари", 2015 10 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "4.612.500, 00", 2019 30 години,

Други приходи, Личен имот, Член на комисија во АП, "36.000, 00 денари", 08/2016-08/2021,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.488.000, 00 денари", 48 м2 Охрид 2015 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "4.154.000, 00 денари", 79 м2 СКопје 2015 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "5.227.450, 00", 113 м2 Скопје 2019 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "4.627.500, 00 денари", 50 м2 Скопје 2008 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "583.320, 00 денари", 29970 м2 Пехчево 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Непрецизиран имот, "2.828.000, 00", - - 2019 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.442.400, 00 денари", 60 м2 Скопје 2004 -, Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, Имот на брачен другар, Побарување по основ на извршена работа, "1.200.000, 00 денари", 2004/06, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "1.383.750, 00 денари", Шевролет Каптива 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "595.000, 00 денари", Опел Корса 2015/2015, Стекнување со договор за купопродажба