Елита Шуки

Историја

01 септември, 2019 868 B csv 345468979e6b15c576fce1d13429738c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на комисија > Државна комисија за жалби по јавни набавки

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "6.600, 00 евра", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Друг имот, Заеднички имот, средства во готово, "6.000, 00 евра", , - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.500.000, 00 денари", 98 м2 Скопје 1994, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "494.400, 00 денари", Шерволет Авео 2009/2010, Стекнување со договор за купопродажба