Лиле Младеновска

Историја

07 февруари, 2019 690 B csv 127b44d4d817e92e0832525c3459bc01

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > ОУ „Христијан Тодоровски-Карпош“ Ранковце

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, -, 39 м2 с. Петралица 2018 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "300.000, 00", 760 м2 с. Петралица 1992 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.000.000, 00", 80 м2 с. Петралица - -, Стекнување со договор за градба