Магдалена Филиповска Грашкоска

Историја

02 октомври, 2017 1.50 KB csv 0246e12da2e613dc581f9c65d1bb4ba6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Председател > Инспекциски совет

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна сметка, "760, 50 EUR", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Орочен девизен депозит, "1.560, 00 EUR", НЛБ Тутунска банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Орочен девизен депозит, "1.520, 00 EUR", НЛБ Тутунска банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Орочен девизен депозит, "1.549, 00 EUR", НЛБ Тутунска банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, -, НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.735.500, 00 денари", - Скопје 2006 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "1.232.000, 00 денари", Опел Антара 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба