Билјана Миланова

Историја

03 април, 2016 450 B csv feafcf711fe82c59f4c354fdc1baceb4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОЈУДГ „Рахилка Гонева“ Свети Николе

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "495.075, 00 денари", 2013 8 години,

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Опел Корса 1996/2009, Стекнување со договор за купопродажба