Зоранчо Малинов

Историја

03 април, 2016 878 B csv e7e2417ce04c9085e00202281ff7fe4c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Институт за Фолклор „ Марко Цепенков“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 2.000, 00", Комерцијална банка Скопје 3 месеци, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "738.000, 00 денари", 2003 5 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.767.500, 00 денари", 52 м2 Скопје 2003 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "141.450, 00 денари", Фолксваген поло 1.9 тди 1999/2013, Стекнување со договор за купопродажба