Седула Усеини

Историја

01 септември, 2019 674 B csv 33c4e8c9911636ecea8b2c11cbb23d57

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Институт за трансфузиона медицина на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "158.938, 00", Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.828.160, 00", 61 м2 Скопје 2009 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "3.100, 00 Евра", Ford C Max 2015/2019, Стекнување со договор за купопродажба