Дивна Живорадиќ Најдовска

Историја

06 декември, 2019 2.08 KB csv 0fe19f2d2ad22ab526335dfd7e728885

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Завод за рехабилитација на слух, говор и глас - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "420.000, 00 денари", 2018 2021,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "-49.000, 00 денари", тековно -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.070.592, 00 денари", 2011 10 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "-20.000, 00 денари", тековно -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "750.000, 00 денари", 85 м2 село Кравари 1968 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Ливада, "450.000, 00 денари", 490 м2 село Нижеполе 2005 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "300.000, 00 денари", 3.237 м2 Битола 2011 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.200.000, 00 денари", 60 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Шума, -, "- село Белишево, Р.Србија 2011 1/2", Стекнување со наследство

Побарувања, Имот на брачен другар, Побарување по основ на даден заем, "420.000, 00 денари", 2008, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "679.182, 00 денари", Цитроен C-ELYSEE FEEL 1.6HDI 2018/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.003, 00 денари", Хјундаи 1.6 1997/2004, Стекнување со наследство