Муса Сељими

Историја

11 октомври, 2019 1.03 KB csv 4a652f036276447e8efbb95f94a01803

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Конзерваторски центар - Гостивар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "75.000, 00 денари", 2012,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "1.500.000, 00", 3041 м2 Врапчиште 2015 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "1.500.000, 00", 3540 м2 Врапчиште 2015 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Ливада, "600.000, 00", 1167 м2 Врапчиште 2015 -, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "180.000, 00", Фиат Пунто 2004/2014, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "70.000, 00", Опел Астра 1999/2003, - недал податок -