Миѓен Салмани

Историја

01 септември, 2019 1.76 KB csv 06faecb1d1e8341b169032e50cc574e7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > член на управен одбор и Извршен директор за финансиски работи, правни работи, развој и инвестиции > М- НАВ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "2.000.000, 00", 2008 2023,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.200.000, 00", 2012 2016,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.500.000, 00", 2008 2018,

Недвижен имот, Заеднички имот, Деловен простор, "9.000.000, 00", 38 м2 Скопје 1995 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "12.000.000, 00", 360 м2 Гостивар 1985 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "9.000.000, 00", 650 м2 Скопје 1996 1/3, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.500.000, 00", 74 м2 Скопје 2002 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.800.000, 00", 78м2+17м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "2.280.000, 00", накит-злато 1998/1998, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00", Chevrolet Spark 2011/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.800.000, 00", BMW 320 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба