Борче Стефановски

Историја

04 јануари, 2022 6.11 KB csv 4e1e555f04b52033c812b2d46a193320

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за клиничка биохемија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "26.000, 00", НЛБ Банка 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "3.100.000, 00", Халк Банка 2020, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "21.784, 00", Комерцијална банка 1998, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "23.400, 00", Комерцијална банка 1995, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "4.990, 00", Комерцијална банка 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарски депозит, "4.060.000, 00", Комерцијална банка 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарски депозит, "4.300.000, 00", Комерцијална банка 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарски депозит, "800.000, 00", ТТК Банка 2009, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "3150.000, 00", 2020 2030,

Долгови, Личен имот, Друго, "800.000, 00", 2008 2030,

Друг имот, Личен имот, Уметнички слики, "600.000, 00", , Стекнување со договор за подарок

Други приходи, Имот на родители, Закуп, "150.000, 00", 2004,

Други приходи, Имот на родители, Закуп, "170.000, 00", 2008,

Недвижен имот, Имот на брат, Стан, "3.600.000, 00", 63 м2 Скопје 1994 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.100.000, 00", 63 м2 Скопје 2020 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "2.000.000, 00", 30 м2 Скопје 1992 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "2.500.000, 00", 26 м2 Скопје 2020 2/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "2.000.000, 00", 6980 м2 Тетово 1974 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "450.000, 00", 2400 м2 Тетово 198 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, "1.200.000, 00", 60 м2 Тетово 1974 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, "2.000.000, 00", 98 м2 Скопје 2001 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.200.000, 00", 126 м2 Тетово 1951 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.700.000, 00", 39 м2 Скопје 2004 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.100.000, 00", 63 м2 Скопје 2004 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.000.000, 00", 75 м2 Скопје 1969 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Шума, "100.000, 00", 300 м2 Тетово 1974 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Шума, "300.000, 00", 1250 м2 Тетово 1998 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "1.100.000, 00", 17 м2 Скопје 1997 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "2.400.000, 00", 39 м2 Скопје 1992 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "2.400.000, 00", 39 м2 Скопје 2003 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, Имот на родители, Побарување по основ на даден заем, "300.000, 00", 2006, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00", Хјундаи Туксон 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "10.000, 00", Сузуки Свивт 1994/1994, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "100.000, 00", Опел Вектра 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "100.000, 00", Форд Фокус 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба