Владимир Алексијоски

Историја

10 мај, 2018 593 B csv d726f9821606f53f996506fde0c0cd60

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > МЈП “Проаква“ - Струга

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.075.000, 00 денари", 2017 2042,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.195.550, 00 денари", 40 м2 Скопје 2017 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Хјундаи Гетц 2007/2007, Стекнување на друг начин