Ацо Колевски

Историја

02 октомври, 2019 1.72 KB csv 518d637d7d3fe75f1b1df21c7bdadbfe

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател > Совет на јавни обвинители на РСМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 4.500, 00", ЦКБ АД Скопје 2017-2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 5.000, 00", ЦКБ АД Скопје 2017-2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 5.000, 00", ЦКБ АД Скопје 2017-2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 5.000, 00", ЦКБ АД Скопје 2017-2019, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.854.000, 00 денари", 67 м2 Скопје 2004 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.292.800, 00 денари", 196 м2 Струмица - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "405.000, 00 денари", 15 м2 Скопје 2015 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.005.000, 00 денари", 89 м2 Скопје 2005 /, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Опел Астра ТНГ 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба