Трајче Илиев

Историја

22 јули, 2016 703 B csv b6877f357184aca49986442062a825ba

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > ЕМАУЦ Гошо Витанов Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "943.900, 00 денари", 2016 10 години,

Недвижен имот, недал податок, Куќа, -, 74 м2 Кочани 1974 -, - недал податок -

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Шевролет Лачети 2006/2016, - недал податок -

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Хамачи мопед 2016/2016, - недал податок -