Методи Силјановски

Историја

06 март, 2018 888 B csv 86d5dd04315687331ec591f7f66f2c51

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Нискоградба Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "530.000, 00", 2017 2024,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "81.072, 00", 2017 2019,

Долгови, Личен имот, Кредит, "61.996, 00", 2017 2018,

Други приходи, Личен имот, Авторски договори, "146.623, 00", 2016 по даночна пријава,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.795.429, 00", 66 м2 Битола 2003 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "360.000, 00", КИА Сеед 2009/2010, Стекнување со договор за купопродажба