Василики Паризовска

Историја

10 мај, 2018 525 B csv f503bac668f1e4a941733af8feaae0fc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУ Детска градинка “Мајски цвет“, Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, - с.Нижеполе - -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 100 м2 с.Нижеполе 1930 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, -, 62 м2 Битола 1975 -, - недал податок -