Диљавер Бектеши

Историја

17 август, 2020 1016 B csv b823fda2ff616162f856d93b9306ead1 спореди
07 февруари, 2019 852 B csv 9a7e913b57cedb9150c208be10a5fb9b спореди
22 јули, 2016 672 B csv 6e10f2a8e35d8990284eb46f0586a81a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Јавен обвинител > Вишо јавно обвинителство Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "2.050.000, 00 денари", "28.000 м2 село Србица , Кичево - 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.020.000, 00 денари", "200 м2 село Србица , Кичево - 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.044.250, 00", - Кичево 2020 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Опел Корса 2005/2005, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "927.750, 00", Пасат 2015/2018, Стекнување со договор за купопродажба