Дашмир Саити

Историја

03 април, 2016 1.53 KB csv a3850161bb836001954c6ba56fa04c25

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик на Претседател > Совет на јавни обвинители на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "500.000, 00 денари", "1.038 м2 село Џепчиште, Тетово - 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "550.000, 00 денари", "1.185 м2 село Џепчиште, Тетово - 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "600.000, 00 денари", "1.265 м2 село Џепчиште, Тетово - 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "3.000.000, 00 денари", "600 м2 село Џепчиште, Тетово - 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Опел Астра 2001/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "350.000, 00 денари", Фолксваген Голф ТДИ 1.9 2001/2011, Стекнување со договор за купопродажба