Александар Аргиревски

Историја

06 јуни, 2016 1.24 KB csv b72dca5fa72bf9df9ecfabf5e4ff7e71 спореди
03 април, 2016 947 B csv bde63aa721b33483e53d69f95491579d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Биро за јавни набавки

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозити, "денари 300.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 35.000, 00", Стопанска банка по видување, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "190.000, 00 денари", - -,

Други приходи, Личен имот, Приходи од авторски права, "300.000, 00 денари", 2014,

Други приходи, Личен имот, Приходи од авторски права, "350.000, 00 денари", 2015,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.300.000, 00 денари", 54 м2 Скопје 2009 1/2, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Форд Фокус 2003/2014, Стекнување со договор за купопродажба