Мише Тутковски

Историја

10 мај, 2018 1.49 KB csv 97aa864c26faecaff97677d87195f7e3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ за управување со археолошкиот локалитет Стоби

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на родители, Кредит, "180.000, 00 денари", 2015 2020,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "182.000, 00 денари", 2015 2019,

Недвижен имот, Заеднички имот, Градежно земјиште, "2.000, 00 евра", 73 м2 с.Сливница 2016 1/2 идеален дел, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, "1.500, 00 евра", 1.511 м2 с.Златари 2016 1/2 идеален дел, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Ливада, "890, 00 евра", 894 м2 с.Златари 2016 1/2 идеален дел, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "30.000, 00 евра", 84 м2 Ресен 2016 1/2 идеален дел, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "8.000, 00 евра", 4.147 м2 Ресен 2016 /, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Фиат Пунто 2002/2014, Стекнување со договор за купопродажба