Јадранка Блажевска Гилев

Историја

25 октомври, 2020 2.17 KB csv 73ffa316ca7f5c5c4c944fe4c91b4f0a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Декан > Технолошко металуршки факултет Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "30.675, 00", НЛБ Тутунска банка 2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "93.399, 00", НЛБ Тутунска банка 2018, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "3.616.200, 00", 49 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Подрум, "1.875.750, 00", 61 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.594.050, 00", 83 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "6.150.000, 00", 90 м2 Скопје 2005 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Лозје, "558.881, 00", 3652 м2 Скопје 2019 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.066.400, 00", 48 м2 Охрид 2017 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.075.000, 00", 61 м2 Скопје 2019 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Шума, "183.393, 00", 994 м2 Скопје 2019 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "212.250, 00", Сеат Алтеа 2007/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "100, 00 ДМ", 43 2001, Стекнување на друг начин