Кети Тренкоска

Историја

03 април, 2016 1.25 KB csv d9c2eade9cdf93d2ab5015ea1fb367a5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ „Ѓорче Петров“ Долнени

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2013 7 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "100.000, 00 денари", 2012 3 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "87.000, 00 денари", 2013 2 години,

Други приходи, Личен имот, Приходи од земјоделски активности, "85.000, 00 денари", 2014,

Други приходи, Личен имот, Хонорар од авторски права, "8.000, 00 денари", 2013,

Недвижен имот, Имот на деца, Куќа, -, 56 м2 Ропотово 2015 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Ливада, "12.000, 00 денари", 200 м2 Ропотово 2013 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "170.000, 00 денари", Фолксваген Голф кабрио 1994/2010, Стекнување со договор за купопродажба