Николчо Георгиев

Историја

03 април, 2016 513 B csv f483c8af09cc857c1a09f9ece084725a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здравствен дом Кратово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "5.000, 00 евра", ., - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "50.000, 00 евра", ., - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "500, 00 евра", Застава 101 1982/, - недал податок -