Методи Папаров

Историја

10 мај, 2018 755 B csv fa7263f91137672c6b2c779d894ef7ef

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „Ванчо Прке“ - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "922.500, 00 денари", Комерцијална банка 2016, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.152.500, 00 денари", 65 м2 Штип 2000 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "40.000, 00 денари", "Опел Корса 1, 5 ТД 1997/2004", Стекнување со договор за купопродажба