Иван Јерчиќ

Историја

20 октомври, 2017 633 B csv fe6290e83075bccea2bf8f473dc276e9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Народен театар - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.635.900, 00 денари", 2015 2035,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.560.840, 00 денари", 106 м2 Битола 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "215.250, 00 денари", Нисан Примера 2002/2014, Стекнување со договор за купопродажба