Сузана Настовска

Историја

12 ноември, 2017 945 B csv ac77ed6b3ac328e6b7bf2e339d6c8940

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Основно училиште “Блаже Конески“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.200.940, 00 денари", 75 м2 Скопје 2011 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.670.000, 00 денари", 170 м2 Прилеп 2014 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "550.000, 00 денари", Шевролет Каптива 2010/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Шевролет Спарк 2006/2016, Стекнување со договор за купопродажба