Виолета Панова

Историја

25 октомври, 2020 622 B csv b0bdcb4bd26bac2c1932ef9c884a2cdd

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Библиотека Страшо Пинџур Неготино

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.200.000, 00", 116 м2 Неготино 2006 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Лозје, "160.000, 00", 3.390 м2 Неготино 2011 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "160.000, 00", Цитроен Ц5 2003/2013, Стекнување на друг начин