Билен Саљији

Историја

03 април, 2016 736 B csv 7f88c23d3de18c932621ddf7c89d93d3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државен инспекторат за шумарство и ловство

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "245.000, 00 денари", 2006 -,

Долгови, недал податок, Кредит, "600.000, 00 денари", 2009 6 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, нема податок, "200 м2 село Добридол, Гостивар 1990 -", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Фолксваген Венто 1995/2003, Стекнување со договор за купопродажба