Вишна Шорова-Ангелова

Историја

03 април, 2016 624 B csv d0592a94764fff551fce31cef8b57e6c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Општинска установа за култура “Дом на Млади“ - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "307.500, 00 денари", 2012 5 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.460.000, 00 денари", 70 м2 Штип 2012 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "184.500, 00 денари", Ланд Ровер 1999/2012, Стекнување со договор за купопродажба