Благоја Атанасоски

Историја

20 октомври, 2017 1.23 KB csv 44bfa99492faea41b0ff259019009ff4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Завод за заштита на спомениците на културата и Музеј - Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "15.000, 00 еур", Комерцијална банка 2010, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "600.000, 00 денари", 3.000 м2 Прилеп 2007 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 150 м2 Прилеп 2007 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.400.000, 00 денари", 42 м2 Скопје 2010 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Тојота Јарис 2004/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "900.000, 00 денари", Волксваген Тигуан 2010/2016, Стекнување со договор за купопродажба