Елена Хаџиева

Историја

04 јануари, 2022 1.65 KB csv be46d820468916cfcb4a78eda9eb492f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Декан > Факултет за применети информатички технологии при Универзитет „Св.Апостол Павле“ - Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "239.249, 00", Уни банка 2011-, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "378.858, 00", Тутунска банка 2012-, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "541.875, 00", Стопанска банка 2018, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Изнајмување на соби за туристи, "100.000, 00", годишно,

Недвижен имот, Личен имот, Градежен објект, "183.667, 00", "29, 5 м2 Охрид 2016 1/2", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "1.245.000, 00", 249 м2 Охрид 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "3.840.000, 00", 1940 м2 Охрид 2016 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "6.511.860, 00", 270 м2 Охрид 2016 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", Шевролет Калос 2005/2006, Стекнување со договор за купопродажба