Дончо Крстевски

Историја

03 април, 2016 1.00 KB csv 16c32f47c44bcc1e947b1f4dc8172a20

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКП Комуналец - Демир Хисар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 2.000, 00", - -, - недал податок -

Друг имот, Заеднички имот, 50 пчелни семејства, "2.500, 00 евра", , - недал податок -

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "20.000, 00 евра", - Демир Хисар - -, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "5.000, 00 евра", "30 м2 село Родово, Демир Хисар - -", - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200, 00 евра", Фиат 750 -/-, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "5.000, 00 евра", Фиат Пунто -/-, - недал податок -