Методија Велевски

Историја

02 септември, 2018 1.45 KB csv bc4ad757c6b2bdc375c7b5b976c343eb спореди
10 мај, 2018 1.67 KB csv 27c9d846b71cd1c61383057c33424e2e спореди
02 октомври, 2017 1.88 KB csv f5bd68f5e4eefa8f5efdb927a9a712c4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Природонаучен музеј на Македонија - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 24.505, 00", Комерцијална банка 2018, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "52.241, 00 денари", 2017 2021,

Други приходи, Личен имот, Авторски хонорар, "136.218, 00 денари", 2018,

Други приходи, Личен имот, Авторски хонорар, "14.352, 00 денари", 2018,

Други приходи, Личен имот, Авторски хонорар, "30.750, 00 денари", 2018,

Недвижен имот, Заеднички имот, Гаража, "300.000, 00 денари", 12 м2 Скопје 1991 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "4.500.000, 00 денари", 77 м2 Скопје 1991 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, помошни простории, "30.000, 00 денари", 3 м2 Скопје 1991 1/3, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00 денари", 2121 Лада Нива 2007/2017, Стекнување со договор за купопродажба