Сузана Дарковска

Историја

02 септември, 2018 1.12 KB csv 851756c68efcf49ede6dafa8bc833c3e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Добре Јовановски - Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "167.000, 00", НЛБ Тутунска Банка 2011, Стекнување со договор за подарок

Долгови, Личен имот, Кредит, "645.750, 00", 2011 2034,

Недвижен имот, Имот на деца, Куќа, "1.500.000, 00", 91 м2 Валандово 2017 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на деца, Лозје, "600.000, 00", 1111 м2 Валандово 2017 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.460.000, 00", 71 м2 Прилеп 2011 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00", Фиат Пунто 2001/2012, Стекнување со договор за купопродажба