Роберт Василкоски

Историја

06 март, 2018 725 B csv ec5288da73c07ae3787b96434e773b18

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Биро за метрологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00", 2015 2023,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "120.000, 00", - -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "48.000, 00", - -,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "6.090.000, 00", 203 м2 Скопје - -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "320.000, 00", Хонда Цивик 2005/2015, Стекнување со договор за купопродажба