Александар Кузески

Историја

20 октомври, 2017 742 B csv b6041d54a3e265b83ea07d0a1d383eb2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Прв извршен член на одбор на директори и Генерален директор > АД „ЕУРОКОМПОЗИТ“ Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.748.180, 00 денари", 2015 2045,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.750.000, 00 денари", 284 м2 Охрид 2013 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "6.500.000, 00 денари", 170 м2 Охрид 2012 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.500.000, 00 денари", 57 м2 Охрид 2006 -, Стекнување со наследство