Валентина Вељаноска

Историја

30 јуни, 2016 1.81 KB csv e38116c611a7642a29a26c57f7ad8720

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Центар за култура „Кочо Рацин“ Кичево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 31.784, 00", УНИ банка 2012, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 8.800, 00", Стопанска банка 2010, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 35.490, 00", Стопанска банка 2009, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "240.000, 00 денари", 100 м2 Кичево 1994 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "150.000, 00 денари", 608 м2 Кичево 1994 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.807.704, 00 денари", 87 м2 Кичево 1994 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на фирма, Стан, "300.000, 00 денари", 33 м2 Кичево 1985 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Рено Клио 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "300.000, 00 денари", Злато -/1991, Стекнување со наследство