Емире Адеми

Историја

10 мај, 2018 499 B csv 34754853782b287041563875f64a3e8f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > член на Одбор за контрола на материјално финансиско работење > ЈОУ Библиотека „Тане Георгиевски“ Куманово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "3.000.000, 00", 100 м2 Куманово 1997 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "240.000, 00", Опел Астра 2005/2017, Стекнување со договор за купопродажба