Сафет Емрули

Историја

03 април, 2016 758 B csv a1f1ffeca43a66ce841312cca0fd57f5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државен завод за индустриска сопственост

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "600.000, 00 денари", 2.000 м2 село Долно Палчиште, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "900.000, 00 денари", 1.000 м2 село Долно Палчиште, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 100 м2 село Долно Палчиште, Стекнување со наследство